8-10 Oktober arrangerer vi en Forskole for deg som vil starte en bedrift. Bli med på 3-dagers kræsjkurs i entreprenørskap!

Info:

For hvem: Du har en flerkulturell bakgrunn og en drøm om å skape noe.

Mentorer og Speakers

Muzammil Saeed

Muzammil Saeed har vært med på å utvikle Forskolen og brenner for å hjelpe flerkulturelle med å utnytte sitt fulle potensialet. Han tar nå en mastergrad i økonomi og administrasjon med fordypning i Business Analytics. Han er svært kreativ og initiativrik som har både deltatt og vunnet flere casekonkurranser/ hackatons blant annet for Sparebank1 og Helly Hansen. Muzammil har tidligere deltatt på forskolen og har ansvar for sosiale medier og community outreach.

Maria Amelie

Maria Amelie skrev sin første bok 25 år gammel, ble kåret til Årets Nordmann og bidro til en endring i loven for flyktninger. Hun har siden skrevet fire bøker til om entreprenørskap og teknologi. Maria vil ha mer fokus på mangfold som konkurransefortrinn, særlig når det er snakk om nye arbeidsplasser og banebrytende innovasjon.

Pira Thiru

Pira Thiru er en forretningsutvikler som har hjulpet startups skalere sin virksomhet i Norge. Han var med på å lede og lansere Voi i Norge i 2019, før han lanserte Hedvig Forsikring i Norge i 2020, for å nevne noen. Født og oppvokst i Oslo med foreldre fra Sri Lanka, så har han et hjerte for misjonen som Startup Migrants fronter.

Program

Fredag

16:00 - 20:00

Lørdag

09:00 - 15:00

Søndag

09:00 - 15:00

Spørsmål

Ja! Du trenger ingen forkunnskaper, bare interesse og lyst for å starte noe.
Nei. Du kan bli med på ideen til noen andre og jobbe sammen gjennom helgen. Men hvis du plutselig får en ide, så er du velkommen til å dele den. Kanskje noen andre vil bli med i teamet ditt og utvikle den videre!
Det er ikke lov å ta hverandres ideer, og vi sier tydelig fra om det. På samlingen skal det være åpent og trygt. Dessuten, så må de fleste ideer utvikles videre før de kan bli virkelig gode.
Nei, alle med flerkulturell bakgrunn er velkomne. Vi er opptatt av mangfold i erfaring, bakgrunn, alder også videre.
Vi forventer at deltakere er med alle tre dager slik at du får mest mulig ut av helgen. Hvis du ikke kan så bør du gi plassen din til noen andre.
Ta med deg en pc og en notatbok. Sammen med teamet ditt lager du pitch deck i Canva-programmet.
Vi pleier å sende ut epost flere ganger før forskolen. Sjekk spam-innboksen – de har havnet der. Hvis ikke, så gi oss beskjed på muzammil@startupmigrants.com
Ja, foreløpig er alle foredrag på norsk. Du er velkommen til å bli med, selv om du ikke snakker norsk flytende.